Live en Puur, PopRockFM, Zaanstad, NL
Thursday, 23 June 2022, 21:00

- live stream -
Venue: PopRockFM, Zaanstad, NL

“Live en Puur” is een radioprogramma waar elke week een artiest centraal staat. We verwelkomen ze in de woonkamer van studio Jottem in Wormerveer waar zij meerdere live setjes spelen. Daarnaast draaien wij nummers die zij graag willen horen, en natuurlijk wat wij zelf leuk vinden. Met een voorliefde voor nieuwe muziek is elke week weer anders!

Voorheen draaide “Live en Puur” vooral om Zaanse artiesten, maar met het grotere bereik van PopRockFM gaan we op nationaal niveau kijken. Dat betekent meer variatie en meer artiesten! We richten ons niet op een bepaalde soort muziek en zoeken juiste ver variatoe zoveel mogelijk op. Van hip-hop tot heavy metal, en van meezing klassiekers tot experimintele prog-rock, alles is bij ons welkom. Dat zorgt elke week weer voor een verrassing op je radio.

Beleef dus elke donderdagavond tussen 21.00 en 23.00 uur een live concertavond, van onze woonkamer naar de jouwe, leer de artiesten en hun invloeden beter kennen, en beleef een gezellig avond met presentatoren Roel, Jelle en Herman. Tot donderdag!